Padel speler

Laatste items in voorraad
€ 340,00
Inclusief btw

Afmeting: 19 x 20 x 46 cm

Aantal

  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Snel thuisbezorgd Snel thuisbezorgd

Freddy was het soort persoon dat denkt dat ze beter zijn dan alle anderen. Hij pochte over zijn spieren en zijn fysieke vaardigheden. Op een dag vroeg zijn vriend Carlos hem of hij samen een spelletje Padel wilde spelen. "Oké, dit zou gemakkelijk moeten zijn," zei Freddy. Ze ontmoetten elkaar de volgende dag in de club.

Carlos begon de regels van het spel uit te leggen. Freddy zei dat er geen behoefte was, dat ze al moesten beginnen en stoppen met het verspillen van tijd aan dit afval. "Oké," zei Carlos, en hij kwam in positie en diende eerst. Freddy wilde pronken met zijn vaardigheden van zijn eerste hit. Hij sloeg de bal zo hard dat hij gewelddadig over het veld schoot, aan het einde tegen de muur stortte en nog harder terug stuiterde, recht op hem zijn voorhoofd.

Nadat hij hem vijf minuten mond tot mond- en borstcompressies had gegeven, vroeg Carlos zijn vriend of hij zich goed voelde. Freddy strompelde overeind en vroeg Carlos of hij de nummerplaat had opgemerkt van de vrachtwagen die hem net had getroffen.

FO85555
2 Items