The Rally Car van Guillermo Forchino

Laatste items in voorraad
€ 395,00
Inclusief btw

Volledig opgaand in zijn rol als kampioen, drukte de bekende coureur Juan Carlos Mothe zijn gaspedaal volledig in.

Lengte 32.0 cm hoogte 15.5 cm breedte 16.5 cm.)

Aantal

  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Snel thuisbezorgd Snel thuisbezorgd

The Rally Car

De extreem bochtige onverharde weg was bezaaid met gaten en opgevuld met los grind. Volledig afgestemd op zijn rol als kampioen, drukte de beroemde rallyrijder Juan Carlos Mothe zijn voet op het gaspedaal. De snelheidsmeter stond op volgas en de naald van de toerenteller was in de rode zone.

De auto zag eruit alsof hij in een bocht van de weg zou vliegen. Met de finish op slechts vijf kilometer afstand, zou niemand de voorsprong kunnen weggooien. Zijn co-piloot Andrés Sisin, die hem kostbare aanwijzingen bleef geven, was wit als een laken. In paniek stotterde hij: "Ver ... ver ... zeer gevaar ... gevaar ... gevaarlijk ... sh ... sh ... scherp ... r ... r ... rechts ... t ... t ... draai ... nee, nee! ... ik bedoel, ga lefff ... "

Zes uur later, toen hij wakker werd op de ziekenhuisafdeling, zag hij de grote kampioen zelf in het bed naast hem. Met gipsverband op beide benen en een verband rond zijn hoofd dat zelfs zijn ogen bedekte, mompelde de kampioen op een zeer lage toon. De co-piloot spitste zijn oren om te luisteren en slaagde erin woorden te maken die een beetje leken als: "Ik ga hem doden ... Ik ga hem doden ... als ik hem zie ... zal ik hem doden!".

FO85088
1 Item